PVC paneli (PVC) za ukrašavanje zidova

Plastične ploče izgledaju lijepo, visoke su kvalitete i odnose se na jeftine završne materijale, kao materijal za proizvodnju PVC-a. Uz njihovu pomoć, zidovi i stropovi su prekriveni, a njihove standardne veličine su 24 cm u širinu i do 3 metra, a veliki raspon plastičnih proizvoda raznih dekorativnih dizajna omogućit će prevođenje svih dizajnerskih motiva u stvarnost. Za takve građevinske materijale kao što su keramički granit, umjetni kamen, keramički granit je odlična alternativa, na stranici možete odabrati apsolutno bilo koju opciju koju želite.
Vrste i namjena polivinilkloridnih ploča

Ako govorimo o imenovanju, možemo razlikovati dvije skupine:
- korištenje za zidove;
- korištenje za stropne površine.
Ploče na zidu su visoke čvrstoće i razlikuju se od ostalih proizvoda za ukrašavanje stropa. Modele možemo nazvati međusobno zamjenjivima, budući da je razlika u snazi ​​dovoljno velika i treba ih koristiti isključivo za namjeravanu svrhu. Paneli su mat, lakirani i sjajni, nisu podložni mehaničkim utjecajima. Ako se odlučite koristiti plastične ploče, onda preliminarna priprema površine nije potrebna, u radu se koriste najjednostavniji alati, pa čak i bez iskustva i vještina, možete samostalno završiti obradu. Nisu potrebni posebni paneli za njegu. Obrada se izvodi električnim kablovima, a također pruža najbolju zvučnu izolaciju i toplinsku izolacijusvojstva. Za panele nije potrebna posebna briga, možete ih jednostavno očistiti deterdžentima. Ako je jedan od dijelova oštećen, lako ga je zamijeniti novim.
Prema vrsti veze moguće je razlikovati:
- ploče s fasadom;
- paneli tipa reljefa;
- Bešavne tipske ploče.

Za rad sa stropovima potrebni su proizvodi bešavne, utori se koriste za spajanje, a nakon završetka površina postaje glatka i glatka, spojevi su gotovo neprimjetni. Povezivanje će biti kvalitativno ako su u potpunosti ispunjena svojstva pločica i uvjeti skladištenja. Prilikom odabira materijala budite oprezni i budni. PVC pravokutni tip s reljefom polaže isto kao i obloga. Reljefne ploče su skupe, krute i imaju visoke performanse, čak i problematične površine uz njihovu pomoć mogu biti idealno skrivene. Poznavajući opseg korištenja panela, možete jednostavno odabrati pravu opciju. PVC paneli se koriste u obradi uredskih prostora, trgovina, restorana, sportskih dvorana, zdravstvenih ustanova, vrtova i škola.