Skrivene šarke za unutarnja vrata, metalne dovode, aluminij

Spojni elementi za vrata čine osnovu mehanizma otvaranja i zatvaranja. Oni dobivaju većinu tereta i osiguravaju tišinu vrata. Kako bi odabrali prave petlje za unutarnja vrata, potrebno je znati iz kojeg materijala su napravljeni i općenito kako odabrati takve fitinge. U nastavku ćete saznati.

Što tražiti pri odabiru

Skrivena pričvršćenja za platna na ulazu i unutarnju upotrebu u našoj zemlji su prilično velika potražnja i prikazana su u širokom asortimanu. Čvorovi imaju razlike u veličini, vanjskim podacima, proizvodnji materijala i drugim sitnicama.

Ali ako želite kupiti skrivene uzorke, svakako ćete se složiti da dizajn nije toliko važan kao tip vrata na fotografiji. Njihov izgled ne igra nikakvu ulogu, osobito za metalna vrata. Koliko je važnija njegova snaga i materijal od kojeg je napravljen, jer tajne petlje moraju savršeno držati teška vrata, štiteći ih od napada lopova. Što je veća čvrstoća legure, od koje se izrađuju metalni zatvarači vrata, takvi proizvodi duže služe u procesu rada.

Metalni zglob vrata.

Skrivene petlje imaju značajnu ulogu u metalnim vratima, zbog čega je potrebno vrlo ozbiljno i pažljivo odabrati takve armature.

Tko proizvodi najbolje petlje

U procesu proizvodnje takvi dijelovi ne zahtijevaju korištenje tajne i visoke tehnologije, proces je prilično šablonski i tipičan. Ali ipak to ne znači da su svi detalji sPonuđeni asortiman je identičan, svaki proizvođač ima vlastite grožđice.

Zbog toga se ne isplati kupovati najjeftinije skrivene petlje s tržišnog popisa, pri čemu postoji veliki rizik odabira robe niske kvalitete za vrata.

I bit će teško uštedjeti novac, jer je razlika između jeftine i skupe robe prilično mala, a kvaliteta je određena cijenom.

Tijekom odabira, pomoć kvalificiranog stručnjaka bit će od velike pomoći, koja će biti svjesna tehničkih karakteristika platna i njegove namjene. Spojni elementi su različiti, pa se stoga proizvodi namijenjeni svjetlosnim vratima ne uklapaju u masivna čelična vrata.


Kineska proizvodnja zavisi.

Takva trajna dobra mogu se kupiti i na tržištu iu građevinskim trgovinama i supermarketima. Tržište naše zemlje ne pati od nedostatka skrivenih petlji, a praktički sve je ispunjeno proizvodima ruskih i kineskih proizvođača. Roba iz Kine je nešto jeftinija, ali je loše kvalitete, osobito u usporedbi s domaćim proizvodima.

Ali unatoč tome, petlje iz Kine će biti sjajne za održavanje unutarnjih vrata manje težine od dolaznih.

Skrivene šarke koje se koriste za ugradnju vrata od teškog željeza, važno je odabrati kvalitetne i pouzdane, a ne vrlo različite detalje ruskih poduzeća, koja će služiti red veličine duže od kineskih, s najboljim pregledima.

Pros za skrivene petlje

Skrivene petlje imaju niz značajnih prednosti. Prvo, petlja skrivenog tipa, iako jesamZnam na prvi pogled, ali za nepripremljene ljude bit će vrlo teško pronaći točke popravljanja vrata. Zbog toga su metalna ulazna vrata zasađena na skrivenim petljama više vidljiva.

Također, skrivene petlje u većini slučajeva su prilično pouzdane i služe vrlo dugo. Čak i ako postoje manji problemi, kao što je glasno škripanje, onda se oslobađanje od ove neugodnosti može lako riješiti. U petlji je samo potrebno napuniti strojno ulje i nekoliko puta okretati vrata, nakon čega bi zvuk trebao nestati.

Da biste instalirali skrivene čvorove, ne trebate posebna znanja i vještine, čak i običan čovjek može taj posao obaviti vlastitim rukama.

Pa, sumirajući, moguće je dodati da skrivena ograničenja imaju brojne prednosti, među kojima su:

  • Pojavljiv izgled;
  • visoke vrijednosti pouzdanosti;
  • Jednostavnost ugradnje.

dodatne informacije

Rusko tržište latentnih zatvarača dolazi iz Italije, Kine, Turske, Ukrajine i vlastitih ruskih proizvođača. Izgradnja u našoj zemlji je vrlo relevantna sfera, a građevinske komponente trebaju zadovoljiti potražnju.

Skrivene petlje najčešće su izrađene od aluminija, čelika i drugih izdržljivih i izdržljivih metala, prikladnih za masivna aluminijska vrata. Također, skrivene šarke mogu biti različitih boja, stilizirane za broncu, zlato, krom, bakar i druge boje. Ali to u načelu nije važno, jer ova vrsta spojnica nije vidljiva golim okom.

Kit obično uključuje petljevijci za njihovo pričvršćivanje, što eliminira potrebu za kupnjom dijelova. Obično su vam potrebne dvije petlje - od vrha i od dna, a veliko opterećenje dano je na donjoj petlji.

Ali ako platno teži više od 50 funti, onda će vam sigurno trebati tri zatvarača.