Vrata za bojanje: prizemlje, drvo, borovina pod dekorativnim bojama

Kada se stan obnavlja, vrata se moraju nužno promijeniti. Nije uvijek moguće naći u prodaji takvu opciju, koja u potpunosti odgovara dizajnu. Vrata za slikanje - to je jedinstveno rješenje koje vam omogućuje da stane u bilo koji interijer. Ovaj dizajn je takav poluproizvod - to je kompletna vrata, ali bez završne obrade s ukrasnim premazima. Ovo je izvrsna prilika da se pokaže kreativan pristup i individualnost.

Nije potrebno misliti da ovaj proizvod nije odgovarajuće kvalitete. Ovi proizvodi, zahvaljujući modernoj tehnologiji, imaju sve značajke koje bi trebale imati kvalitetan namještaj. Cijene vrata za slikanje - niže od cijene standardne verzije. Tako su popularni. Mnogim je ljudima mnogo lakše provoditi vrijeme i slikati ga sami, nego preplatiti. Moderne boje i lakovi omogućuju dobivanje kvalitetnih površina, koje nisu lošije od industrijskih. Osim toga, dizajnerske ideje za popravak nisu izgrađene na temelju skupa proizvoda koji se proizvode u tvornicama. Nije uvijek moguće pronaći pravu boju, bez koje jedan ili drugi dizajn jednostavno ne oživljava.

Vrata za bojanje ne samo da ih boje u bilo kojoj željenoj boji, nego i mogu postaviti svoje jedinstvene elemente.

Ugradnja takvih proizvoda nije teška. Faze radova praktički se ne razlikuju od ugradnje običnih vrata s bojanjem. Proizvod je već u potpunosti pripremljen za slikanje - ostaje samo kupiti mješavine bojapotrebne boje.

Često mnogi zbunjuju vrata - nevidljiva od vrata za slikanje. To su različite stvari. U tradicionalnim formama postoje bezbojni modeli. Među sortama takvih vrata su furnirani modeli, proizvodi od bora i MDF, drvene konstrukcije od prirodnog drva.

jamstveni proizvodi

Ovi proizvodi su traženi ne samo od dizajnera. Ovi proizvodi su aktivno zainteresirani za programere koji privlači visoka dostupnost za daljnju modernizaciju.

Tehnologija slikarstva ne uključuje samo slikanje. Dugo prije nego što je ovo platno potrebno pripremiti se za to. Da, vrata se čiste, moguće greške su uklonjene. Zatim - tkanina se obrađuje temeljnim kompozicijama i moguće je proći sliku. Dakle, jamstvena vrata su već prošla sve ove faze i odmah su dodijeljena za slikanje.

Ovo je izvrsna opcija kada serijska rješenja ne odgovaraju boji ili cijeni. Izbor takvih vrata trebao bi biti isti kao i obično. Potrebno je identificirati niz važnih čimbenika. Često su takvi čimbenici dimenzije rupe, kvaliteta priključaka, širina.

Jamstvo vrata za bojanje - drveni okvir, na kojem su dvije strane fiksne ploče. To su prilično lagane konstrukcije. Izrađeni su uglavnom od MDF-a, ali postoje modeli od punog drva. U slučaju MDF-a - praktički nema nedostataka stabla. MDF tkanina je visoke gustoće, odlikuje se odličnim zvučnim izolacijskim karakteristikama, ne gori. To su uglavnom lagani dizajni koji to ne čineotežavajući druge pojedinosti.

Za razliku od tradicionalnih drvenih vrata s dekorativnom završnom obradom, jamstvo da će vrata za lakiranje lako ometati visoku vlažnost. Nikada se ne pucaju, a ukupna kvaliteta površine ovisi samo o tome kako će se vrata bojati. Što se tiče kvalitete premaza, ona je visoka.

U tvornicama se koristi poseban bijeli prajmer, koji vam omogućuje da odmah obojite model u apsolutno bilo kojoj boji.

Lijepa tekstura omogućuje savršeno uklapanje vrata u apsolutno svaki interijer - vlasnik može samo podići boju alkidne ili akrilne cakline. S takvim vratima možete stvoriti skladan dizajn u svakoj sobi.

Što se tiče veličina, ovdje su standardne, a debljina je 35 mm za unutarnja vrata.

Vrata od bora

Bez obzira na to koliko su visoke karakteristike MDF-a, mnogi ljudi vole prirodne materijale. Moderne tehnologije nude vrata ekološki prihvatljivih i prirodnih materijala. Ovo je niz stabala. Da, postoji nekoliko raspona cijena takvih prirodnih vrata. Vrata od bora možete kupiti. Ovo je izvrstan proizvod. Lako ih je obraditi, a miris će privući i one koji ne vole borovu šumu.

Ta se vrata danas smatraju elementom luksuza i sofisticiranosti. Bor je prilično dragocjena vrsta drveća. Ona savršeno pokazuje svoju strukturu. U kući će donijeti toplinu ognjišta i udobnost. Osim toga, vrata bora omogućuju savršeno zgrabiti prostorkućni i poslovni prostor.

Vrata se također nude za bojenje. Ta kvaliteta je vremenski provjerena, s mogućnošću slikanja u bilo kojoj boji koju interijer zahtijeva. Cijena je nešto niža nego na već obrađenim modelima. Također, ovi modeli mogu se ponuditi u već pripremljenom obliku, što čini proizvod još praktičnijim.

Drvena vrata

Vrata od masivnog drva uvijek su bila visoko cijenjena. Moderna industrija nudi veliki izbor u tom smjeru, a mogućnost slikanja drvenih vrata za bojanje u bilo kojoj boji je velika sloboda.

Holističko drvo predstavlja ljepotu, snagu. Oni su ekološki prihvatljivi, sigurni za ljude. Lako se obrađuju i boje, ali ne biste trebali misliti da ćete lako lakirati vrata. Da biste dobili savršenu površinu, morate imati mnogo iskustva.

Drvena vrata se također mogu ponuditi u već pripremljenom obliku za bojanje. To će uvelike olakšati posao. Više nećete morati sami pripremati vrata.

Ti su proizvodi posljednjih godina postali pravi trend u građevinarstvu i industriji koja nudi u velikom asortimanu. Ako nema povjerenja u domaće tvornice, tržište je uvijek spremno ponuditi modele talijanskih majstora. Vrata sa skrivenim petljama mogu oduševiti maštu. Zbog činjenice da su dizajnirani za samostalno slikanje, čini se da se stapaju sa zidom. Probajte ovaj trend za sebe.