Vrste usisavača u vrtu

Danas su vrtni usisavači u velikoj potražnji i stvarnom subjektu, kako u seoskoj kući, tako iu vlastitim domovima.vakuumski usisivač , nezamjenjiv je predmet čišćenja vrtnog zemljišta. Njegova glavna funkcija je pokupiti travu na travnjaku, ako je jesensko lišće. Bez toga, sve morate sami učiniti svojim rukama, što je izuzetno neugodno i teško.
Što su oni?
Podijeljeni su po modelu linije, načinu i vrsti hrane. Prema tome, prema vrsti napajanja, vrtne pumpe dijele se na:
1) Benzinska snaga do 6 konjskih snaga. Motor ovog uređaja smatra se najmoćnijim od svih ostalih tipova, idealnim za čišćenje velikih površina. Također je vrijedno ne zaboraviti da će zbog velike snage od rada ovog uređaja biti mnogo buke. Kada ga koristite, potrebno je upotrijebiti rukavice za smanjenje vibracijske sile. Prodaju se posvuda, tako da neće biti problema s kupnjom. Njegova cijena varira od 7.000 rubalja ili više. Sve ovisi o funkciji koju koristi ovaj uređaj i modelu proizvođača.

2) Električna. Ovi uređaji se napajaju iz izvora napajanja. Električnivakuumski usisavačima brojne prednosti: tišina pri radu uređaja i niske vibracije. No, tu je i nedostatak, da kabel iz uređaja nije pokrivao ogromne razmjere teritorija. Iako je električna vrtna pumpa najsvestranija u čišćenju, i lišće, i svako kućanstvo.

3) Punjiva. To su čistači vrta,koji je samostalni mobilni uređaj. Njihove funkcije se ne razlikuju od drugih vrsta usisavača u vrtu. No, cijena je mnogo niža, proračun opcija može biti izabran od 4000 rubalja.

Sljedeća klasifikacija dijeli dio usisavača u vrtu prema načinu rada:
1) Najjednostavniji način "usisivača" - to se često nalazi na svim čistačima vrta. To je funkcija ograde od lišća i trave u vrećici koja je unutra. Količina sakupljenog lišća ovisi o veličini ugrađene vrećice.
2) za usitnjavanje. Prednost ove funkcije je u tome što se raspadne na manje elemente trave i lišća, čime se produžuje rad usisivača, dugim punjenjem vrećice.
3) Crpljenje zraka. Naime, postoji velika struja zraka koja može skupiti lišće u cijevi i premjestiti je na drugo mjesto.
Postoji još jedna podjela vrtnih pumpi. Uključuje položaj u prostoru:
- pomicanje usisivača na kotačima

- rančasta metoda kretanja. Vrtni usisivač, koji je profesionalniji uređaj i ima veliku snagu. Obično radi na benzinskom motoru.

- ručno, prvi je usisivač. Njegove prednosti u maloj udobnoj veličini i lijepom dizajnu. Pogodno za čišćenje malih površina.

U velikom broju modela, na primjer, najpoznatije tvrtke proizvode vrtne usisivače, kao što su Bosch, Hitachi, Husqvarna i mnogi drugi modeli. Nemoguće je zapamtiti da sve vrtne pumpe imaju prednostirazlikovati po cijeni. Cijena varira od funkcije vrtne pumpe i njene snage.
Nakon što ste kupili vrtnu pumpu, nekoliko puta ćete olakšati ne samo svoj rad na Vašoj web lokaciji, već ćete i uštedjeti vrijeme za druge korisne stvari. Možete očistiti ne samo suho lišće i kosu travu, već i suhe grane, dlake, piljevinu i mnoge druge ostatke u vašem vrtu